Nekategorizované

Informácie: Soňa Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. tel.: 0960|423372

 

Abecedný zoznam periodík:

A

Názov časopisu: Academia
Ročník: 2015 - 2020    Periodicita: 4x   Jazyk: slovenský
http://www.uips.sk/vysoke-skolstvo/academia

Názov časopisu: Acta electrotechnica et informatica
Ročník: 2015 - 2018    Periodicita: 4x   Jazyk: anglický
http://www.aei.tuke.sk/

Názov časopisu: AiMT
Ročník: 2015 - 2020    Periodicita: 2x    Jazyk: anglický
http://aimt.unob.cz

Názov časopisu: Akademik
Ročník: 2011 - 2020    Periodicita: 12x  Jazyk: slovenský
http://www.aos.sk/?page=cas_akademik

Názov časopisu: Akta History Revue
Ročník: 2018    Periodicita: 4x  Jazyk: český
https://rf-hobby.cz/profil/akta-history-revue/

Názov časopisu: A - rádio - Praktická elektronika
Ročník: 2015 - 2021   Periodicita: 12x  Jazyk: český
http://www.aradio.cz/

Názov časopisu: Armées d´Aujourd´hui
Ročník: 2015 - 2017    Periodicita: 10x  Jazyk: francúzsky
http://fr.calameo.com/subscriptions/335690

Názov časopisu: ATM - Armádní technický magazín
Ročník: 2015 - 2021   Periodicita: 12x  Jazyk: český
http://www.atmonline.cz/

B

Názov časopisu: Bezpečnostní teorie a praxe
Ročník: 2018 - 2020    Periodicita: 4x    Jazyk: český
https://www.polac.cz/g2/view.php?periodik_n/clankycz.html

Názov časopisu: Bridge
Ročník: 2018 - 2021    Periodicita: 10x    Jazyk: anglický
http://www.bridge-online.cz/bridge/

Názov časopisu: Bulletin SAK
Ročník: 2015 - 2021    Periodicita: 4x    Jazyk: slovenský
http://www.sakba.sk/bulletin/

C

Názov časopisu: Central European Journal of International & Security
Ročník: 2015 - 2020    Periodicita: 4x     Jazyk: anglický
http://cejiss.org/archive

Názov časopisu: Civilná ochrana
Ročník: 2015 - 2020    Periodicita: 6x    Jazyk: slovenský

Názov časopisu: Computer
Ročník: 2018 - 2021    Periodicita: 12x     Jazyk: český
https://www.periodik.cz/predplatne/casopis.php?akce=archiv&titul=458

Názov časopisu: Ćarovné Slovensko
Ročník: 2019 - 2021    Periodicita: 12x    Jazyk: slovenský

D

Názov časopisu: Didaktika
Ročník: 2020-2021    Periodicita: 6x   Jazyk: slovenský

Názov časopisu: DPH aktuálne
Ročník: 2016 - 2020    Periodicita: dvojtýždenník   Jazyk: slovenský
http://www.dashofer.sk/dph-aktualne-productdph/

E

Názov časopisu: Ekonomický časopis
Ročník: 2015 - 2018    Periodicita: 10x  Jazyk: slovenský
http://www.ec.sav.sk/

Názov časopisu: Elektrotechnický časopis (Journal fo Electrical Engineering)
Ročník: 2015              Periodicita: 6x     Jazyk: anglický
http://iris.elf.stuba.sk/JEEEC/

Názov časopisu: Evanjelický posol
Ročník: 2019 - 2021    Periodicita: 52x    Jazyk: slovenský
http://www.tranoscius.sk/

F

Názov časopisu: Finančný spravodajca
Ročník: 2015 - 2021    Periodicita: 13x    Jazyk: slovenský
http://www.finance.gov.sk/Default.aspx?CatID=14

Názov časopisu: Forbes
Ročník: 2015 - 2021    Periodicita: 12x    Jazyk: český
http://www.forbes.cz/

Názov časopisu: Fraktál
Ročník: 2020 -2021     Periodicita: 4x      Jazyk: slovenský
https://fraktal.sk/

H

Názov časopisu: Historická revue
Ročník: 2015 - 2021    Periodicita: 12x  Jazyk: slovenský
http://www.historickarevue.com/

Názov časopisu: Hospodárske noviny
Ročník: 2018 - 2021    Periodicita: den. Jazyk: slovenský
http://hn.hnonline.sk/

CH

Názov časopisu: Chip DVD
Ročník: 2015 - 2021    Periodicita: 12x   Jazyk: český
http://www.chip.cz

I

Názov časopisu: IT Lib
Ročník: 2015 - 2021    Periodicita: 4x    Jazyk: slovenský
http://www.cvtisr.sk/itlib/

K

Názov časopisu: Knižnica                                                                                                                                                                                                  Ročník: 2015             Periodicita: 4x      Jazyk: slovenský
http://www.snk.sk/?casopis-kniznica

Názov časopisu: Komunikácie
Ročník: 2015 - 2020    Periodicita: 4x   Jazyk: slovenský - anglický
http://www.uniza.sk/komunikacie/menu/komunik.asp?v=s

Názov časopisu: Krízový manažment
Ročník: 2015 - 2020    Periodicita: 2x   Jazyk: slovenský
http://fsi.uniza.sk/kkm/stranka/casopis-krizovy-manazment

L

Názov časopisu: Letectví + kosmonautika
Ročník: 2020 - 2021            Periodicita: 12x   Jazyk: český

Názov časopisu: Líder
Ročník: 2015 - 2018    Periodicita: 2x   Jazyk: slovenský

Názov časopisu: Liptov
Ročník: 2018 - 2021    Periodicita: 51x   Jazyk: slovenský
http://www.mynoviny.sk/nase-redakcie/zilinsky-kraj/liptovske-noviny/

Názov časopisu: Literárny týždenník
Ročník: 2020 - 2021    Periodicita: dvojtýždenník   Jazyk: slovenský

M

Názov časopisu: Manažér
Ročník: 2015 - 2018    Periodicita: 4x   Jazyk: slovenský
http://www.ibispartner.sk/sk/casopis-manazer

Názov časopisu: Manažment podnikania a veci verejných - Dialógy
Ročník: 2015 - 2016     Periodicita: priebežne   Jazyk: slovenský
http://www.sam-km.sk/sk/aktivity/edicna-cinnost/asopis.html

Názov časopisu: Medzinárodné vzťahy
Ročník: 2015 - 2020    Periodicita: 4x   Jazyk: slovenský

Názov časopisu: Mezinárodní vztahy
Ročník: 2015 - 2021    Periodicita: 4x    Jazyk: český
http://www.iir.cz/display.asp?ida=156&idi=402

Názov časopisu: Military Revue
Ročník: 2015 - 2021    Periodicita: 12x    Jazyk: český
http://www.nasevojsko.eu/nasevojsko/eshop/9-1-Casopisy/127-2-Military-revue

Názov časopisu: Military Technology in English
Ročník: 2015 - 2020    Periodicita: 12x  Jazyk: anglický
http://www.moench-group.com/military-technology.php

Názov časopisu: Militär Aktuell
Ročník: 2019 - 2020    Periodicita: 4x  Jazyk: nemecký
http://www.militaeraktuell.at/

Názov časopisu: Moderní řízení
Ročník: 2015 - 2020    Periodicita: 12x   Jazyk: český
http://modernirizeni.ihned.cz/

N

Názov časopisu: NEXTECH      (do r.2020 PC REVUE)
Ročník: 2020 -     Periodicita: 12x  Jazyk: slovenský
http://www.itnews.sk/tituly/pc-revue

Názov časopisu: Nový automagazín
Ročník: 2015 - 2017    Periodicita: 12x   Jazyk: slovenský
http://www.automagazin.sk/

O

Názov časopisu: Obrana
Ročník: 2015 - 2020    Periodicita: 12x   Jazyk: slovenský
http://www.mosr.sk/obrana

Názov časopisu: Obrana a strategie
Ročník: 2015 - 2020    Periodicita: 2x    Jazyk: český
http://www.defenceandstrategy.eu/

Názov časopisu: Obzory matematiky, fyziky a informatiky
Ročník: 2015 - 2017    Periodicita: 4x    Jazyk: slovenský
http://www.omfi.ukf.sk/

P

Názov časopisu: PaM - Práce a mzdy bez chýb, pokút a penále
Ročník: 2015 - 2021    Periodicita: 12x  Jazyk: slovenský
http://www.poradca.sk/vydane-publikacie/?y2011=128

Názov časopisu: PC Revue (od r. 2020 NEXTECH)
Ročník: 2015 - 2019    Periodicita: 12x  Jazyk: slovenský
http://www.itnews.sk/tituly/pc-revue

Názov časopisu: Personálny a mzdový poradca
Ročník: 2015 - 2021    Periodicita: 12x  Jazyk: slovenský
https://www.epi.sk/Personalny-a-mzdovy-poradca-podnikatela/Default.aspx

Názov časopisu: Počítač pro každého
Ročník: 2018    Periodicita: 25x  Jazyk: český
http://ppk.chip.cz/cs/aktualni-cislo/ 

Názov časopisu: Politické vedy
Ročník: 2015 - 2020    Periodicita:4x  Jazyk: slovenský
http://www.politickevedy.fpvmv.umb.sk/

Názov časopisu: Poradca
Ročník: 2015 - 2021    Periodicita: 13x  Jazyk: slovenský
http://www.poradca.sk/vydane-publikacie/?y2011=1

Názov časopisu: Právo a bezpečnosť
Ročník: 2018 - 2020    Periodicita: 3x  Jazyk: český

Názov časopisu: Príbehy 21. storočia
Ročník: 2020 -  2021    Periodicita: 4x  Jazyk: slovenský

R

Názov časopisu: Radioengineering
Ročník: 2016 - 2020    Periodicita: 4x  Jazyk: anglický
http://www.radioeng.cz/info/1-about-the-journal.htm

Názov časopisu: Rozmer
Ročník: 2015 - 2021    Periodicita: 4x  Jazyk: slovenský
http://www.sekty.sk/

S

Názov časopisu: Science & military
Ročník: 2011 - 2020    Periodicita: 2x   Jazyk: anglický
http://www.aos.sk/casopisy/science/archiv.html

Názov časopisu: Security magazín
Ročník: 2016    Periodicita: 6x   Jazyk: český
http://www.securitymagazin.cz/

Názov časopisu: Slovenská revue pre verejnú politiku a verejnú správu
Ročník: 2015 - 2020    Periodicita: 12x   Jazyk: slovenský

Názov časopisu: Slovenská politologická revue
Ročník: 2016    Periodicita: 12x   Jazyk: anglický
https://www.ceeol.com/search/journal-detail?id=54

Názov časopisu: Střelecká revue
Ročník: 2015 - 2018    Periodicita: 12x  Jazyk: český
http://www.streleckarevue.cz/default.aspx

T

Názov časopisu: Téma
Ročník: 2018 - 2021   Periodicita: 52x    Jazyk: slovenský
https://strategie.hnonline.sk/media/781311-na-slovensko-prichadza-casopis-tema-slubuje-velke-rozhovory-a-silne-pribehy

Názov časopisu: The MagPi
Ročník: 2019 - 2020   Periodicita: 12x    Jazyk: anglický
https://magpi.raspberrypi.org

Názov časopisu: Transport a logistika
Ročník: 2015 - 2016    Periodicita: 12x   Jazyk: slovenský

Názov časopisu: Trend
Ročník: 2018 - 2021    Periodicita: 52x   Jazyk: slovenský
http://www.etrend.sk/

Názov časopisu: Truppendienst
Ročník: 2019 - 2020    Periodicita: 4x   Jazyk: nemecký

U

Názov časopisu: Úplné znenia
Ročník: 2015 - 2021    Periodicita: prieb.    Jazyk: slovenský

V

Názov časopisu: Verejná správa a regionálny rozvoj
Ročník: 2015 - 2017, 2019 -     Periodicita: 2x Jazyk: slovenský, anglický
https://www.vsemvs.sk/VedaAVyskum/VedeckyCasopis

Názov časopisu: Vestník UNMS
Ročník: 2019 - 2020    Periodicita: 12x   Jazyk: slovenský
https://www.unms.sk/?vestnik-unms-sr

Názov časopisu: Vojenská história
Ročník: 2015 - 2020    Periodicita: 2x   Jazyk: slovenský
http://www.vhu.sk/index.php?ID=262

Názov časopisu: Vojenská osveta
Ročník: 2015 - 2020    Periodicita: 2x    Jazyk: slovenský
http://www.mil.sk/index.php?ID=838

Názov časopisu: Vojenská technika světa
Ročník: 2015 - 2016    Periodicita: nepravidelná   Jazyk: český
http://www.vojenskatechnikasveta.cz/casopis.html

Názov časopisu: Vojenské rozhledy
Ročník: 2015 - 2018    Periodicita: 4x   Jazyk: český
http://www.army.cz/avis/voj.htm

Z

Názov časopisu: Zákony (I. + VI.) + aktualizácie
Ročník: 2015 - 2020    Periodicita: prieb.   Jazyk: slovenský

Názov časopisu: Zbierka zákonov SR
Ročník: 2015 - 2017    Periodicita: prieb.   Jazyk: slovenský
http://www.zbierka.sk

Názov časopisu: Zbraně a náboje
Ročník: 2015 - 2021    Periodicita: 12x   Jazyk: český
http://www.zbrane-naboje.cz/

Názov časopisu: Zdravie
Ročník: 2015 - 2018    Periodicita: 12x  Jazyk: slovenský
http://zdravie.pluska.sk/zdravie/

Názov časopisu: Zeszyty naukowe
Ročník: 2015 - 2020    Periodicita: 4x  Jazyk: polský

Názov časopisu: Životné prostredie
Ročník: 2015 - 2018    Periodicita: 4x  Jazyk: slovenský
https://www.sav.sk/?lang=sk&charset=&doc=journal-list&journal_no=58

Archív článkovej bibliografie

 

Archív periodík

Archív periodík 2015 - 2020 (.xls 189 kB)

Informácie: Erika Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. tel: 0960|423380

Vyhľadávanie ohlasov v citačných databázach WoS a SCOPUS (.pdf 1 MB)

Online katalóg EPČ AOS

VSTUP do online katalógu EPČ AOS

CREPČ

VSTUP do Centrálneho registra evidencie publikačnej činnosti.

Legislatíva

Smernica AOS (.pdf 360 kB) o evidencii publikačnej činnosti, umeleckej činnosti a ohlasov na publikačnú činnosť v Akadémii ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika.

Dodatok č.1  (.pdf 216 kB) k smernici o evidencii publikačnej činnosti, umeleckej činnosti a ohlasov na publikačnú činnosť v Akadémii ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika.

Smernica AOS (.pdf 334 kB) o evidencii publikačnej činnosti - konsolidované znenie

Metodické pokyny CREPČ (.pdf 2,3 MB) pre vykazovacie obdobie 2021

Dokumenty na stiahnutie

Kódovník oblastí výskumu nájdete tu.

Zoznam vybraných zahraničných vydavateľstiev vedeckej literatúry, ktoré uskutočňujú anonymné recenzné konanie - január 2021 (.pdf 0,6 MB)

Prehľad nových, zmenených a zrušených kategórií EPC (.pdf 0,7 MB) v zmysle Vyhlášky č. 456/2012

Prehľad povinných údajov CREPC2 (.pdf 1,3 MB) v jednotlivých kategóriách EPC pre vykazovacie obdobie 2021

Výstupy

Publikačná činnosť 2021  

(aktualizované začiatkom mesiaca)

  • epč (.pdf 255 kB)
  • ohlasy (.pdf 245 kB)

Publikačná činnosť AOS z CREPČ

(len sledované kategórie do roku 2017)

Sumár publikačnej činnosti

(prehľad skupín)

  • 2020 (.rtf 74 kB)
  • 2019 (.rtf 75 kB)
  • 2018 (.rtf 91 kB)
  • 2017 (.rtf 71 kB)
  • 2016 (.rtf 17 kB)
  • 2015 (.rtf 14 kB)
  • 2014 (.rtf 14 kB)
  • 2013 (.rtf 18 kB)

Bibliografie publikačnej činnosti

(elektronické verzie)

  • 2020 (.pdf 1,5 MB)
  • 2019 (.pdf 1,7 MB)
  • 2018 (.pdf 2 MB)
  • 2017 (.pdf 1,2 MB)
  • 2016 (.pdf 1MB)
  • 2015 (.pdf 956 kB)
  • 2014 (.pdf 980 kB)
  • 2013 (.pdf 1,3 MB)
  • 2012 (.pdf 1 MB)
  • 2011 (.pdf 1,3 MB)
  • 2010 (.pdf 1,2 MB)

Archív

 

Zaujímavé linky

Informácie: Erika Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. tel: 0960|423380

Adresa:

Akadémia ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika
Akademická knižnica
Demänová 393
031 01 Liptovský Mikuláš 1
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.


Vedúca akademickej knižnice

Mgr. Mária Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
tel.: 0960|423777


Výpožičné, poradenské, konzultačné služby, beletria, MVS

Miroslava Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
tel.: 0960|423371


Študovňa, súborný katalóg periodík SR, analytický popis článkov seriálov, menná a vecná katalogizácia noriem, rešeršné služby

Soňa Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
tel.: 0960|423372


Akvizícia, objednávky IP, spracovanie faktúr, odborná evidencia, menná a vecná katalogizácia knižného fondu, adjustácia

Beáta Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
tel.: 0960|423206


Evidencia publikačnej činnosti, Bibliografická registrácia publikačnej činnosti, CREPČ, menná a vecná katalogizácia záverečných a kvalifikačných prác

Erika Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
tel.: 0960|423380


Systémový knihovník, správca počítačovej siete, sprístupňovanie elektronických databáz, MTZ

Mgr. Miloš Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
tel.: 0960|423375

Knižnice

Štátne vysoké školy

Verejné vysoké školy

Súkromné vysoké školy

Zahraničné linky